Mijn ervaringen als vertegenwoordiger bij T&T design


Posted on T&T design blog: 19/02/2013 16:56 #1
Auteur : Gucci
Lid sinds : 22/01/2013
Locatie : Rijmenan
Het weekend vip gehad . Mijn klantjes stonden weer versteld hoe mooi onze showroom is in Ternat . Hebben hun weer super gelukkig gemaakt . Wauw alles aan fabrieksprijzen .
Posted on T&T design blog: 13/02/2013 08:15 #2
Auteur : Gucci
Lid sinds : 22/01/2013
Locatie : Rijmenan
Originele post door : Dannyt&t on 07/02/2013 (39)

Hallo, ik ben Danny, ondertussen ben ik het 4° jaar bezig binnen dit FANTASTISCH BEDRIJF, wat T&T-Design wel is! Als ik even terug denk als ik hier over 4 jaar begon, hoe onzeker en timide ik was, en als ik dan zie wat ik nu als persoon geworden ben! Dat is dag en nacht verschil, dat je zo als persoon hier kan groeien, leren en openbloeien!! SUPER GEWOON, en dan vooral, de klanten die je hier maakt, het worden gewoon vrienden voor het leven, hoe mooi kan het toch zijn!
Hoe dikwijls heb ik al tegen me zelf gezegd: HAD IK DIT BEDRIJF MAAR EEN PAAR JAAR VROEGER ONTDEKT!!!
Sinds ik hier werk, ben ik de gelukkigste werknemer op deze aardbol!!
DANK U T&T-Design.
Een echte T&Ter. LEEFT . Dat is zalig .
Posted on T&T design blog: 13/02/2013 08:09 #3
Auteur : Gucci
Lid sinds : 22/01/2013
Locatie : Rijmenan
Originele post door : Vanne1904 on 09/02/2013 (38)

Hallo, mijn persoonlijke ervaring tot nu toe is geweldig, heb nog veel zelfs heel veel te leren, dat besef ik maar al te goed. Maar de steun en de raad die ik krijg van de tofste collega's is mij van goud waard . Zal nog een aantal moeilijke maanden kennen, tja klinkt mss negatief maar weet dat ik hier sterker uitkom. De spirit om er iets van te maken moet ik zelf maken en met behulp van alle ervaren mensen en die is super dit is nergens te vinden. Bedankt voor alle steun tot nu toe. Geeft me ook de wil om door te bijten. Simpel ik ga er gewoon voor, tot aan het gaatje en verder. Thans folks tour great.
Als je je focust op een doel en je doet ervoor wat moet . DAT LUKT ALTIJD . Misschien niet van de eerste keer . Maar alleen een aanhouder die wint . Veel succes .
Posted on T&T design blog: 09/02/2013 00:52 #4
Auteur : Vanne1904
Lid sinds : 09/02/2013
Locatie : Mechelen
Hallo, mijn persoonlijke ervaring tot nu toe is geweldig, heb nog veel zelfs heel veel te leren, dat besef ik maar al te goed. Maar de steun en de raad die ik krijg van de tofste collega's is mij van goud waard . Zal nog een aantal moeilijke maanden kennen, tja klinkt mss negatief maar weet dat ik hier sterker uitkom. De spirit om er iets van te maken moet ik zelf maken en met behulp van alle ervaren mensen en die is super dit is nergens te vinden. Bedankt voor alle steun tot nu toe. Geeft me ook de wil om door te bijten. Simpel ik ga er gewoon voor, tot aan het gaatje en verder. Thans folks tour great.
Posted on T&T design blog: 07/02/2013 19:41 #5
Auteur : Fossie
Lid sinds : 29/01/2013
Locatie : Malle
Originele post door : defender on 06/02/2013 (34)

Net terug van 2 klanten die reeds 8 jaar klant zijn.....nog steeds super tevreden over onze artikelen.....das pas goeie reclame.....By the way ook nog 3 adressen gekregen waar ik dringend moet binnenspringen om onze artikelen te leren kennen. Supertof vind ik dat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dat is altijd een geweldig gevoel als je klanten na zo een lange tijd tevreden blijven !
Dit is echt mijn drijfveer ....!
Mijn ouders zijn al jaren aan het koken in onze kookpotjes en zijn voor ons de beste reclame .
Grtjs;
Fossie
Posted on T&T design blog: 07/02/2013 14:10 #6
Auteur : Dannyt&t
Lid sinds : 22/01/2013
Locatie : Herentals
Hallo, ik ben Danny, ondertussen ben ik het 4° jaar bezig binnen dit FANTASTISCH BEDRIJF, wat T&T-Design wel is! Als ik even terug denk als ik hier over 4 jaar begon, hoe onzeker en timide ik was, en als ik dan zie wat ik nu als persoon geworden ben! Dat is dag en nacht verschil, dat je zo als persoon hier kan groeien, leren en openbloeien!! SUPER GEWOON, en dan vooral, de klanten die je hier maakt, het worden gewoon vrienden voor het leven, hoe mooi kan het toch zijn!
Hoe dikwijls heb ik al tegen me zelf gezegd: HAD IK DIT BEDRIJF MAAR EEN PAAR JAAR VROEGER ONTDEKT!!!
Sinds ik hier werk, ben ik de gelukkigste werknemer op deze aardbol!!
DANK U T&T-Design.
Posted on T&T design blog: 06/02/2013 15:51 #7
Auteur : defender
Lid sinds : 06/02/2013
Locatie : Brugge
Net terug van 2 klanten die reeds 8 jaar klant zijn.....nog steeds super tevreden over onze artikelen.....das pas goeie reclame.....By the way ook nog 3 adressen gekregen waar ik dringend moet binnenspringen om onze artikelen te leren kennen. Supertof vind ik dat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted on T&T design blog: 06/02/2013 13:55 #8
Auteur : Hennie
Lid sinds : 24/01/2013
Locatie : Ieper
Originele post door : tarzan on 29/01/2013 (30)

Het maakte van mij een vrijer mens, en dat is voor mij het voornaamste...
Het T&Tdesign-gevoel heb je ieder dag zelf in handen!

free as a bird en toch zeker van wat je hebt:
Goud in de handen hé!
Posted on T&T design blog: 06/02/2013 12:56 #9
Auteur : Lynn
Lid sinds : 22/01/2013
Locatie : Halle
Originele post door : Gucci on 24/01/2013 (14)

Ikke ken dat ook . Geweldig toch .
Me too :-)
Posted on T&T design blog: 06/02/2013 12:54 #10
Auteur : Lynn
Lid sinds : 22/01/2013
Locatie : Halle
Originele post door : andy on 30/01/2013 (28)

mijn ervaring bij T&T is gewoon weg super, je komt letterlijk in een nieuwe familie(bedrijf) tercht waar je geen nummer bent zoals
overal anders.Heb je vragen of probs kan je bij iedereen je ei kwijt en word je geholpen. Het is zo een toffe job, alé, een job kan je da niet noemen.
Ik noem da meer een hobby hebben, waarmee je centjes verdient:) al amuserend.
Wat ik heeeel belangrijk vind!
Ik kan me geen betere toekomst of bedrijf voorstellen,Met kei chique en spotgoedkope artikelen.
Hey Andy, leuk hé. Mijn gevoelens zijn idem dito :-))) Lynn


Klik hier om jou reactie te posten op deze discutie.
post reaction




Copyright T&T Design © 2017 T&T Design

TT design Blog  TT design Blog  TT design Blog  
Share


Server-Colocate.com Webhosting - Easybytes.com
© Design by mdgpromotions.com